Er du studerende på kort- og landmålingsteknikeruddannelsen, og kribler det i fingrene for at prøve kræfter med alt fra opmåling i marken til databehandling på kontoret i et af landets største rådgivende landinspektørfirmaer? Så er du måske vores nye praktikant.

Om jobbet

I en praktik hos Geopartner får du prøvet kræfter med mange af de forskellige discipliner og afkroge, som du har stiftet bekendtskab med på kort- og landmålingsteknikeruddannelsen. Du vil få praktisk erfaring, som virkelig kan rykke og udvikle dig. Vi søger lige nu praktikanter til vores kontorer i Herning, Vejle, Kolding, Odense og Gladsaxe, som skal i praktik til efteråret.  

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

Vi prioriterer, at du som praktikant er med til at fuldføre en opgave. Det vil sige, at du er med til at databehandle de data, som du selv har samlet i marken. Her får du et stærkt bagland, som altid står klar til sparring og vejledning.

Om dig

Du er i gang med at uddanne dig som kort- og landmålingstekniker, og du interesserer dig for landinspektørbranchen.

Vi forventer, at du:

Vi byder velkommen til en uformel arbejdsplads, hvor arbejdsglæde og fællesskab fylder meget. Du inviteres naturligvis også med til vores sociale arrangementer i praktikperioden

Bliv en del af Geopartner

Som praktikant i Geopartner får du på landsplan 230 kollegaer. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af blandt andet unge og erfarne kort- og landmålingsteknikere, landinspektører, advokatsekretærer, ingeniører og IT-specialister, der breder sig over en lang række forskellige fagligheder og arbejdsområder.

”Personlig udvikling og et godt kollegialt sammenhold samt et behageligt arbejdsmiljø, som virksomheden prioriterer meget højt på listen, er med til at fremme og forstærke ønsket om fortsat at være ansat i virksomheden.”  

– Mathias Møller Vous Christensen, kort- og landmålingstekniker-praktikant

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV snarest muligt til job@geopartner.dk og skriv ”KLT praktikant – (Navn på den by, du søger praktik i)” i emnefeltet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Stine Kreuz Moestrup på tlf. +45 4076 0756.

Vi holder samtaler løbende.

Vil du vide mere?

Stine Kreuz Moestrup
HR-konsulent
Telefon +45 6313 5056
Mobil +45 4076 0756
skm@geopartner.dk