Kort- og landmålingstekniker/landmåler - København

Er du kort- og landmålingstekniker eller erfaren landmåler, og motiveres du af ansvar? Så er det måske dig, vi leder efter. Som vores nye kollega i København får du en bred variation af opgaver samt stor medbestemmelse og indflydelse på dine arbejdsområder.

Om jobbet

Hos Geopartner i København bliver du en del af et fagligt stærkt team, der hver dag løser store som små opgaver for kunder inden for en lang række fagområder. Du får hurtigt ansvar for dine egne opgaver, og vi tager udgangspunkt i dine erfaringer, kompetencer og faglige interesser, så du får medbestemmelse og indflydelse på dine arbejdsområder.

Vi arbejder på mange forskellige projekter i hovedstadsområdet inden for bl.a. byggeri og bane,og har derfor stor variation i arbejdsopgaverne. Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Opmåling inden for byggeri og det matrikulære felt
  • Databehandling
  • Ansvar for sagsstyring og aftaler
  • Mulighed for projektledelse


Du bliver en del af et fagligt stærkt team af kolleger, der alle hjælper hinanden og samarbejder på tværs af faggrupper. De står altid klar til at sparre med dig, så du hele tiden udvikler dine kompetencer. Du vil desuden få mulighed for projektledelse, deltage i vores interne projektlederkurser og andre kompetencegivende kurser.

Om dig

Vi lever af tilfredse kunder, og derfor skal du være omstillingsparat og være klar til at rykke ud med kort varsel. Du vil dagligt være i kontakt med kunder og samarbejdspartnere, derfor er samarbejde og det at kunne skabe gode relationer en vigtig del af dit job.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet kort- og landmålingstekniker eller har erfaring som landmåler
  • har minimum 1 års erfaring
  • brænder for dit fag og ønsker at udvikle dig
  • arbejder selvstændigt og tager ansvar
  • har kørekort


Det er desuden en fordel, at du har kendskab til MicroStation og GIS.

 

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@geopartner.dkog skriv ”KLT Frederiksberg” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef, Jesper Baeker-Andersen, på tlf. 2625 2095 eller mail jba@geopartner.dk. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette, så send din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse er hurtigst muligt. Stillingen er en fuldtidsansættelse på 37 timer pr. uge.

Vil du vide mere om jobbet?

Jesper Baeker-Andersen
Områdechef
Mobil +45 2625 2095
jba@geopartner.dk

Therese

Landinspektør

I Geopartner arbejder jeg selvstændigt med stor frihed under ansvar. Jeg kan selv variere mine opgaver og forfølge de grene af faget, som, jeg synes, er spændende

Daniel

Landinspektør

Som ny får man hurtigt medansvar på opgaverne og frihed til at træffe beslutninger. Samtidig arbejder jeg sammen med engagerede kolleger, som altid vil hjælpe, og det gør det til et fedt sted at arbejde