Kort- og landmålingstekniker/landmåler - Aalborg/Randers

Interesserer du dig for større byggeprojekter og det matrikulære felt? Så har du nu mulighed for at blive en del af Geopartner Landinspektører i Aalborg eller Randers. Her har vi gang i en masse spændende projekter, og mange flere er på trapperne, og vi søger derfor en kort- og landmålingstekniker eller erfaren landmåler.

Opmåling og databehandling på udfordrende projekter

Som kort- og landmålingstekniker eller erfaren landmåler i Geopartner bliver du en del af et fagligt stærkt team af kolleger, der hver dag løser store som små opgaver for vores kunder inden for en lang række fagområder. På mange af vores projekter er præcis opmåling og behandling af data afgørende for, at vi kan hjælpe kunderne i mål, og det er hér, du kommer ind i billedet!

I samarbejde med kolleger på kontoret og på tværs af landet vil du gennem et stærkt fagligt miljø og tæt sparring få mulighed for at udvikle dine kompetencer på udfordrende projekter. Udover at samarbejdet med kolleger er en central del af jobbet, vil du også blive en del af en tillidsbaseret organisation, hvor du hurtigt får ansvaret for dine egne opgaver. De vil bl.a. være:

  • Opmåling inden for byggeri og det matrikulære område
  • Afsætning af større og mindre byggerier 
  • Databehandling
  • Ansvar for sagsstyring og aftaler


For den rette kan der på sigt være mulighed for projektledelse.

 

Du er omstillingsparat og skaber gode relationer

Vi lever af tilfredse kunder, og derfor skal du være omstillingsparat og kunne løse opgaver med kort varsel. Du vil dagligt være i kontakt med vores kunder som bl.a. er entreprenører på byggepladser, og vores arbejde spiller en vigtig rolle for dem. Det ansvar skal du være med til at løfte ved at skabe en positiv og god kunderelation.

Vi forventer desuden, at du:  

  • er uddannet kort- og landmålingstekniker eller har erfaring som landmåler
  • har en teknisk forståelse og kendskab til at arbejde med totalstation, nivellering og GPS
  • kan samarbejde med både kolleger, kunder og samarbejdspartnere
  • har gode IT-kompetencer og gerne kendskab til MicroStation og GIS
  • taler og skriver dansk
  • har kørekort

Bliv en del af Geopartner

Randers og Aalborg tilbyder begge et attraktivt arbejdsmiljø. Kontoret i Randers ligger centralt i byen, tæt på lokale samarbejdspartnere og med mange forskellige typer af opgaver. Aalborg-kontoret ligger tæt på motorvejen og tilbyder et innovativt arbejdsmiljø med mange kompetente kolleger.

 

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@geopartner.dkog skriv ”KLT/landmåler” i emnefeltet. Derudover bedes du i ansøgningen skrive, om du er interesseret i enten det er Aalborg- eller Randers-kontoret. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef, Kirsten Andersen, på tlf. 6124 4242 eller mail kia@geopartner.dk. Ansøgningsfristen er mandag den 25. marts 2019 med ansættelse 1. maj eller hurtigst muligt. Stillingen er en fuldtidsansættelse på 37 timer pr. uge.

Vil du vide mere om jobbet?

Kirsten Andersen
Områdechef for nord
Mobil +45 6124 4242
kia@geopartner.dk

Erik

Landinspektør

Vi har en meget uformel kultur i Geopartner, der gør, at du får stor andel i udviklingen af din arbejdsplads samtidig med, at du får lov til at koncentrere dig om det fagområde, du har interesse i

Tina

Landinspektør

Vi er et kontor med mange funktioner og en bred faglighed. Det giver mig meget i hverdagen, da jeg hele tiden får nys om ny, smart teknologi og viden inden for mange forskellige fagområder