Kort- og landmålingstekniker - Holstebro

Er du kort- og landmålingstekniker, og motiveres du af ansvar? Så er det måske dig, vi leder efter. Til vores afdeling i Holstebro søger vi nemlig en kollega, der kan være med til at løse udfordrende opgaver og indtage rollen som projektleder med ansvar for sagens flow og en tæt kontakt til kunden.

Opmåling, databehandling og projektledelse

Som kort- og landmålingstekniker i Geopartner i Holstebro bliver du en del af et fagligt stærkt team, der hver dag løser store som små opgaver for vores kunder inden for en lang række fagområder. Lige nu arbejder vi bl.a. på den gamle slagterigrund i Holstebro, flere ejendomsudviklingsprojekter, og vi er projektstyrer på Esbjerg Towers.

Du bliver en del af en tillidsbaseret organisation med stor frihed, hvor du hurtigt får ansvar for dine egne opgaver. Det kommer også til udtryk i din rolle som projektleder, hvor du får stort ansvar – helt fra den indledende kontakt til kunden og til styring af sagens flow. Som projektleder vil du også få mulighed for at deltage i vores interne projektlederkurser, hvor du udvikler dine kompetencer inden for projektledelse.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Opmåling inden for byggeri og det matrikulære felt
  • Databehandling
  • Projektledelse og ansvar for sagsstyring og aftaler


I Holstebro bliver du en del af et lille og nærværende team, og i samarbejde med dem og kolleger på nærliggende kontorer vil du få tæt sparring og mulighed for at udvikle dine kompetencer på udfordrende projekter.

Du er omstillingsparat og kan skabe gode relationer

Vi lever af tilfredse kunder, og du skal derfor være omstillingsparat og kunne løse opgaver med kort varsel. Som projektleder vil du også dagligt være i kontakt med kunder og samarbejdspartnere, og netop samarbejde og at skabe gode relationer er derfor en vigtig del af dit job. 

Vi forventer desuden, at du: 

  • er uddannet kort- og landmålingstekniker
  • har en teknisk forståelse og kendskab til at arbejde med totalstation, nivellering og GPS
  • har gode IT-kompetencer og gerne kendskab til MicroStation og GIS
  • taler og skriver dansk
  • har kørekort

 

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@geopartner.dkog skriv ”KLT” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef, Asbjørn Hoff Lauridsen, på tlf. 6120 4634 eller mail ahl@geopartner.dk. Ansøgningsfristen er mandag d. 1. april 2019 med ansættelse 1. juni eller hurtigst muligt. Stillingen er en fuldtidsansættelse på 37 timer pr. uge.

Vil du vide mere om jobbet?

Asbjørn Hoff Lauridsen
Områdechef, landinspektør, partner
Mobil +45 6120 4634
ahl@geopartner.dk

Merete

Kort- og landmålingstekniker

Jeg er rigtig glad for at arbejde i Geopartner, blandt andet fordi vi har stor frihed til at træffe beslutninger og præge vores egen arbejdsdag. Og det gælder for alle, uanset hvor længe man har været her. Så vores nye kollegaer får rigtig stor indflydelse – både på egne opgaver og på udviklingen af kontoret

Erik

Landinspektør

Vi har en meget uformel kultur i Geopartner, der gør, at du får stor andel i udviklingen af din arbejdsplads samtidig med, at du får lov til at koncentrere dig om det fagområde, du har interesse i