Middelfart i forandring

Projekt Bycenter og rådhus i Middelfart i perioden 2015-2017.

I Middelfart er det første spadestik taget til etableringen af nyt bycenter. Geopartner er med på opgaven.

Et bycentrum med mange aktiviteter

Et stort projekt er sat i værk i Middelfart. Byens kommende 8000 m2  store rådhus forener i tre etager boliger, butikker og den kommunale administration, som nu er fordelt på seks adresser.

Med et bruttoareal på 17.000 m2 bliver der også skabt nye boliger og parkeringsplads på området. Anvendelsesmulighederne i de mange nye bygninger, der samles på en attraktiv placering i byen, kommer til at sikre masser af aktivitet. Efter planen står den nye bykerne færdig i 2017.

Projektet, der forandrer en central del af Middelfart, er estimeret til en værdi af 250 mio. kr.

Vores rolle

5e-Byg er entreprenør på projektet, og Geopartner har blandt andet bidraget med rådgivning om fortolkning af reglerne omkring arealberegning samt udarbejdet en situations- og nivellementsplan for en del af området og de tilstødende veje, inden projektet gik i gang.

I øjeblikket er nedrivningen af det gamle rådhus i gang, og dermed er arbejdet med at gøre området klar til bebyggelse i fuld gang.

Michael Rømer er kort- og landmålingstekniker i Geopartner i Vejle og derfor med på flere delopgaver i projektets startfase:

– “Jeg foretager lige nu afsætning af en ny vej, der etableres ind til området. En klassisk landinspektøropgave, der måske virker lille, men stadig er en vigtig del af den større sammenhæng”.

Projektet tager form over en periode på to år, hvor Geopartner løbende bidrager med afsætningsopgaver til de nye bygninger.

Mere information om projektet 

Du kan læse mere om projektet her.

Eller på Henning Larsen Architects.

Du kan også læse, hvordan vi i Odense har været med til at forvandle Odense Offentlige Slagtehuse til moderne ungdomsboliger