Map Connect og Map Ejerkort giver Agriteam og kunderne det gode overblik

Hos ejendomsmæglervirksomheden Agriteam var der behov for at kunne fremsøge geografiske oplysninger og ejerforhold på ejendomme. Med Geopartners kortløsning Map Connect og Map Ejerkort i én og samme løsning har indehaver Bernt Villadsen nu en løsning, der opfylder behovet og giver værdi i hverdagens arbejde.

“Vi bruger bl.a. Map Connect til at finde bindinger på en ejendom. Vi bruger det også til at få et overblik over, hvor ejendommens arealer ligger. I vores branche kan der godt være mange arealer i en handel, så det geografiske og visuelle overblik er rigtig godt. Med Map Ejerkort kan vi yderligere se, hvem der ejer jordstykkerne, og det er måske bare ”nice to have”, men det har vi stor gavn af, f.eks. hvis der i handlen skal købes tilstødende arealer eller frasælges arealer,” siger Bernt Villadsen, indehaver af Agriteam, om deres gavn af Map Connect og Map Ejerkort.

”Vi er meget tilfredse med kortene, vi kan trække ud. De er gode, og formatet passer rigtig godt til vores materialer, så det spiller godt sammen og ser derfor godt ud. Det får os til at se endnu mere professionelle ud.”

Bernt Villadsen, indehaver af Agriteam

“Kortene giver os også en god snak med sælger om de muligheder, der er med ejendommen – det er ofte en ny måde for vores kunder at se kort på, men de giver overblik og vigtige informationer,” fortsætter Bernt Villadsen.

Arbejdet med bindinger er blevet mere effektiv

“Nu trækker og klargør vi vores data hurtigere. For eksempel søgte vi tidligere en enkelt binding på ejendommen og lavede et print, og det gjorde vi så på hver enkelt binding. Nu kan vi printe bindingskort samlet ved at trykke på én knap, og det letter vores arbejde. Vi sparer en del tid, og det gør opgaven med at finde bindinger mere effektiv,” udtaler Bernt Villadsen.

”Vi er undervejs stødt på udfordringer, men konsulenten på opgaven har været der med det samme hele vejen igennem. Vi har brugt noget tid på at tænke med i løsningerne på udfordringerne, men til gengæld så står vi nu meget tæt på en løsning, der tilfredsstiller vores behov. Jeg vil gerne anbefale Geopartner. Samarbejdet med konsulenten har været godt, og vi har haft en konstruktiv dialog, der har ført til en værdifuld løsning,” siger Bernt Villadsen, indehaver af Agriteam.

”Vores Map Connect og Map Ejerkort er udviklet til virksomheder i ejendomsbranchen og virksomheder med en større ejendomsportefølje. Der er mange funktioner i løsningerne, men for Agriteam har det været tidsbesparelsen i at få en samlet analyse på alle bindinger, der har været blandt det nyttigste. Også at de har et samlet overblik over både ejeroplysninger og bindinger i én kortløsning,” siger GIS-konsulent ved Geopartner, Lars Klindt.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere på disse sider om Map Connect og Map Ejerkort eller hente vores produktark for de to løsninger nedenfor. Du er også altid velkommen til at kontakte os og høre mere i forhold til netop din virksomhed og situation.

Kontakt os og hør mere

Lars Klindt
GIS-konsulent
Mobil +45 2858 1660
lkm@geopartner.dk