Geopartner elsker data – også dine data!

I Geopartner arbejder vi med forsyningsdata hver dag, og har en lang række specialister ansat, såvel indenfor forsyningsopmåling som til databehandling. Udover at løse egne opgaver, så hjælper vi gerne kunder med deres udfordringer, og har på det seneste været involveret i en række forskellige projekter.

Ét af dem har været for SK Forsyning, hvor Geopartners forsyningskonsulenter bidrager med indlæsning af TV-inspektion. Efter en afklaring af, hvorledes samarbejdet kan etableres, og hvordan opgaven ønskes løst, så har Geopartner fået et udtræk af master-data fra Slagelse Forsyning, hvori vi indlæser og kvalitetssikrer TV-inspektionsdata – herunder korrigerer eventuelle fejl.

På den måde kan vores kunder anvende Geopartner, som buffer i spidsbelastninger eller som en ekstra hjælp til at komme til bunds i opgaverne.

Samtidigt løser vi opgaverne fra vores eget kontor, så forsyningen hverken skal stille en arbejdsplads og systemlicenser til rådighed.

I Geopartner arbejder vi med intelligent ledningsregistrering, og data i en virtuel organisation med kolleger fordelt over hele Danmark, så vi har også kapaciteten til at hjælpe med løsning af alle typer opgaver vedr. forsyningsdata.

Vi indgår også aftaler med forsyninger om udstationering af medarbejdere nogle dage om ugen eller eventuelt på fuld tid i en aftalt periode. Der er således mange muligheder for at hjælp, når man har brug for det.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Geopartner kan hjælpe dig med dine data, så kontakt Søren Holst på sh@geopartner.dk eller på telefon +45 2321 5793.