Hvad er TL Connect?

TL Connect stiller tingbogsoplysninger til rådighed – på en overskuelig måde. Med TL Connect får I et komplet og opdateret overblik over tinglysninger på alle ejendomme inden for et valgt interesseområde – det er tilgængeligt for alle brugere, og det bliver dagligt ajourført helt automatisk. TL Connect integreres i egne GIS-løsninger eller som rådata i en database.

Udbytte af TL Connect:

TL Connect giver os mulighed for at samle vores data i én slutbrugergrænseflade. Det betyder, at alle ved, at det er hér, jeg finder alle oplysningerne, jeg skal bruge. Den dataintegration ved TL Connect er unik.” – Lars Dalgaard, GIS-, Geodata- og IoT-koordinator, Ballerup Kommune

Hvad præsenterer vi på webinaret?

Hvem henvender webinaret sig til?

Arbejder du i en kommune, og bruger du eller dine medarbejdere tingbogen i jeres hverdag, så vil I have gavn af at se, hvordan TL Connect er tidsbesparende og letter arbejdet med tingbogen.

Praktisk info:

Webinaret afholdes den 23. marts kl. 10-10.30. Du vil inden afholdelsen af webinaret modtage en mail med link til webinaret. Modtager du den ikke, så tjek også dit spamfilter.

Information

Tidspunkt
Sted
Kontaktperson
Del på: